s
OM OS

 

Velkommen til vores verden af ​​naturlig og økologisk hudpleje.

Vi arbejder hårdt på at holde vores produkter enkle og transparente. Ingen konserveringsmidler, ingen fyldstoffer, ingen palmeolie, non-toxic - bare ren, naturlig og økologisk godhed.

Vi bruger 100% naturlige og certificerede økologiske olier, smør, urter, blomster og frugter. Vi skaber effektive og samtidig blide formler for overvejende tør og sart hud.

Fra formulering til produktion, til pakning og mærkning af hvert produkt, er produceret og håndlavet af os. Vores økologiske ingredienser er certificeret økologisk, som alle er etisk fremskaffede. Vi bruger dampet destilleret æteriske olier til duft. Vores flasker og beholdere er alle genanvendelige og genbrugelige. Alle vores produkter er EU-sikkerhedsvurderet, godkendt og certificeret ”cruelty free”.

Frisk er altid bedst! Vi kan godt lide, at vores produkter er friske, og det kan du forhåbentlig også! Alle vores produkter har et år fra produktionsdato inden de skal bruges. Vi ønsker, at du skal nyde vores produkter, mens de leverer optimale næringsstoffer og vitaminer til din hud.

Jeg startede Sweet Lily i 2009. Jeg havde i mange år kæmpet med følsom hud, som til tider var udsat for eksemudbrud. Kombineret med, at min unge datter også fik eksem, besluttede jeg, at jeg ville bruge min passion for at leve holistisk, samt min passion for hudpleje og skabe produkter, der er sikre at bruge, oliebaseret og fri fra konserveringsmidler.

Min lille forretning har udviklet sig over tid. Det er stadig min største passion, efter min kærlighed til min familie. Vi er kommet langt siden dengang jeg lavede sæbe i mit køkken. Vi har nu en arbejdsplads til produktion og pakning af alle vores håndlavede produkter i en lille landsby i Vestjylland i Danmark, hvor vi er omgivet af natur og inspiration hver dag.

Jeg går meget op i at lave de bedste hudplejeprodukter til dig. Vi håber, at du også vil nyde at bruge dem!

 Mange hilsner

 

Belinda