GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500KR GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500KR

Certificeret fri for palmeolie hudpleje - Vores passion

 

VI ER DET FØRSTE DANSKE HUDPLEJE VIRKSOMHED, DER ER CERTIFICERET FRI FOR PALMEOLIE

Palmeolie er spiselig vegetabilsk olie udvundet af frugten af Arecaceae Elaeis olie palme og er den mest udbredte vegetabilsk olie i verden. Palmefrugten er kilde til både palmeolie (udvundet fra Palm frugt) og palmekerneolie (udvundet af frugten frø). Den er almindeligt anvendt som madolie og er en komponent i mange forarbejdede fødevarer. Palmeolie er en af de vigtigste ingredienser i fremstillingen af sæbe og hudplejeprodukter.

OG……

For at gøre plads til palme plantager fældes millioner af hektarer af tropiske økosystemer som regnskovene i hele Sydamerika, Sydøstasien og Afrika. Denne destruktion har en ødelæggende virkning på den naturlige balance i vores globale miljø. Den bidrager til den globale opvarmning, udryddelsen af mange allerede truede dyre-og plantearter.

Palmeolie bruges, fordi det er billigt og let tilgængelig i forhold til andre langt mere fordelagtige, men dyrere olier såsom oliven eller shea smør. Men også mange hudplejeprodukter, såsom lotion, shampoo, balsam og cremer indeholder palme derivater. Mange virksomheder påstår, at deres palmeolie stammer fra såkaldte bæredygtige kilder. 

Vi hos Sweet Lily ved, at vi kan lave de bedste fine kvalitets produkter uden brug af palmeolie.