GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500KR GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500KR

Om Belinda & Sweet Lily

Jeg vil gerne byde velkommen til mit hudpleje universe.

Alle produkter er håndlavet med hjerte og sjæl. 

FRA TASMANIEN TIL LEM ST

I 2005 sagde jeg farvel til min familie og venner i Tasmanien, Australien og flyttede til en lille landsby i Vestjylland, Lem St. pga. kærlighed. Jeg nyder at bo i dejlige Danmark med den rolige livsstil her i Vestjylland.

Livet i Danmark har budt på mange udfordringer, især sproget. Men jeg tror, ​​jeg taler det fint nu... bare med en charmerende australsk accent.

FRITID

Når du ikke finder mig på arbejde, finder du mig på Ringkøbing Fjord på min SUP. Elsker også at tage en lang tur ved vesterhavet eller i vores fantastiske skov/hede område vi har her. Jeg har altid haft et behov for at være tæt på vand, det nulstiller altid min dag, og det er som meditation for mig. Jeg kan godt lide at læse om videnskab og jeg nyder at kigge på stjerner. Jeg har altid været nysgerrig!

SKINCARE & WELLNESS

Jeg har mit eget syn på hud og mad på grund af mine egne hududfordringer gennem mit liv. Jeg har haft eksem og har senere i livet fået rosacea. Jeg har altid fundet ud af, at jeg har brug for at have balance med mad, stressniveau og søvn. Så jeg ser på huden fra en holistisk måde, men jeg ved at hormoner og genetik kan også spille en rolle. 

Wellness har altid været en stor del af mit liv, siden jeg var 18 år,  Det er det at jeg vil bringe ind i Sweet Lily. Jeg vil gerne kombinere minimalistisk og holistiske hudplejeværdier for at skabe en luksus wellness oplevelse. Det gælder om at finde de små øjeblikke og gøre noget godt bare for dig selv.

Tusind tak fordi du havde lyst til at læse dette.

Knus

Belinda