s
Om Sweet Lily

Sweet Lily kombinerer minimalistisk og holistiske hudplejeværdier for at skabe en luksus wellness oplevelse

 

Vores tilgang er at holde det enkelt, bruge plantebaserede ingredienser og altid være fri for palmeolie.  Med altid et ekstra dash af selvpleje og wellness....

 

Vi er beliggende i Lem St.en lille landsby i Vestjylland i Danmark, hvor vi er omgivet af nature og inspiration hver dag.

Fra formulering til produktion, til pakningog mærkning af hver produkt, er produceret og håndlavet af os i vores lille værksted.  Alle vores produkter er EU sikkerhedsvurderet, godkendt og certificeret `cruelty free`.

 

Vi bruger naturlige og certificerede økologiske ingredienser som olier, smør, urter, blomster og frugter. Vi skaber effektive og samtidig blide formler for overvejende tør og sart hud.

Alle af vores produkter har et år fra produktionsdato inden de skal bruges. Vi ønsker, at du nyde vores produkter, mens de leverer optimale næringsstoffer og vitaminer til din hud.

 

Jeg startede Sweet Lily i 2009. Jeg havde i mange år kæmpet med følsom hud, som til tider var udsat for eksemudbrud. Kombineret med, at min unge datter også fik eksem, besluttede jeg, at jeg ville bruge min passion for at leve holistisk, samt min passion for hudpleje.

 

Tak for at lade os passe på din hud,

Knus,

Belinda

.